Diensten MDES

Onderzoek MDES levert HotColdFrozenDataģ onderzoeksmodules voor onderzoek naar informatie en informatiestromen in uw organisatie. De modules kunnen met behulp van de MDES Onderzoeksconsultants in uw organisatie worden ingezet. 

Rapportage en advies Nadat de onderzoeken zijn afgerond, ontvangt u heldere rapportages en adviezen met behulp waarvan u concrete oplossingen kunt implementeren voor efficiŽnte storage en effectieve security van uw informatie.

Offertes/Aanbestedingen schrijven Mochten de adviezen leiden tot nieuwe investeringen dan vertellen wij u niet wat u moet kopen, wij zijn immers onafhankelijk, wel kunnen we helpen de juiste vragen te stellen aan de leveranciers om tot een goed aanbod en uiteindelijk tot een goede oplossing te komen.

Project management MDES heeft ervaren specialisten die uw organisatie ondersteunen bij implementatie van de leverancier oplossingen, wij houden een vinger aan de pols bij installatie en begeleiden eventueel de uitrol van een oplossing naar de gebruikers.

Meer informatie             

Voor meer informatie over MDES HotColdFrozenDataģ onderzoeksmodules, stuur een e-mail naar contact@mdes.nl. HotColdFrozenData is een geregistreerd merk van MDES Holding bv. Afspraak maken Offerte aanvragen